#Denfølelsen når du får vite at du skal få streng.

FML. Hadetbra fin(ere)t smil! Jaja, visste at det kom til å skje én gang. Som 13-åring fikk jeg jo vite at jeg skal ha kjeveoperasjon for jeg har kryssbitt, og den operasjonen er tung. Men visste aldri at jeg må ha streng 1,5 år før man har denne operasjonen, og jeg er livredd for å se enda verre ut enn det jeg ser på meg selv som. Var hos odontologen i går og fikk vite dette, og brast ut i tårer (flaut, lol). Så det var sånn det eneste jeg tenkte på, men er enda ikke sikkert når jeg får det, skal bare sjekke om jeg er klar for denne behandlingen 17 april, så det er jo bra, for nå kan jeg nyte livet uten streng så lenge jeg kan og smile så bredt jeg kan.

Vet ikke hvorfor jeg forventet å bare få en kjeveoperasjon uten noe førbehandling, men gleder meg til den. Eller rettere sagt 4-6 uker etter. For etter operasjonen har man på kjevelås og kan ikke snakke eller spise normalt i et par uker, gleder meg! Men hallaoen, skal faen ikke klage, for resultatet kommer sikkert til å bli kjempe fint, og hvis jeg ikke gjør det, så kommer jeg til å angre på at jeg ikke tok på strengen i 1,5 år for jeg var redd for å bli mobbet. Hehe!


Btw. Savner sommeren. Bare 105 dager til sommerferie, folkens!
Fine bilder. Hahaha!

Én kommentar

K

09.03.2012 kl.21:50

kommer til å gå superbraaa!<3

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits