180312

Det er litt sykt at vi allerede er halvveis ut mars. Nå er det litt mer enn tre måneder til sommerferie og jeg kan ikke si mer enn at jeg gleder meg helt syyyyykt.


Denne uken har vært sånn 90% dritt og 10% glede. Iphonen min ble frastjålet (R.I.P sosiale livet mitt), jævlig mye krangling, break-ups og en matteprøve som gikk bokstavelig talt rett i dass..
Men så har jeg sett sykt mye Real Housewives of New Jersey (tidig, morsomt, anbefaling til folk som ikke har et liv), spist sykt mye mat, vært med gode venner, broren min kommer på besøk denne uken, jeg skal overta mamma sin mac, vi har bare nynorsk tentamen denne uken, og jeg mest sannsynligvis får penger tilbake fra forsikringen og kan kjøpe en ny iphone  = <3 <3 <3 <3

I dag er det søndag, noe som betyr ny uke, nye muligheter. Jeg kan ikke forklare med ord hvor mye jeg gleder meg til påskeferien. Akkurat nå leter jeg etter flybilletter til et sted som ikke heter Bergen. Til et sted i syden, til London, Latvia, eller hvor enn det måtte være, bare ikke her! Hadde vært fint med en god pause før de siste 2,5 månedene med eksamener, prøver, framføringer og skolearbeid før jeg tar en uforglemmelig sommerferie. Har jeg nevnt at jeg skal på språkreise til Brighton 27 juni? Gleder meg!

Hvordan har deres uke vært?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits