SHORTY

Jajaaa, da har jeg baare blitt kortere på håret. Var ikke meningen i det hele tatt, skulle vel bare klippe litt bak så håret ikke la seg på ryggen og ble så stygt og hadde den lille bøyen "utover", hvis dere skjønner. Men ja, nå har jeg skikkelig bob.. Vet ikke helt hva jeg synes, blir sikkert bedre når jeg vasker det og styler det heelt selv. Blir så rart etter frisøører. Men ser ikke ut som noe 15-16 åring i det hele tatt. Haha. Ser seriøst alt for mye eldre ut, så vurderer å kjøpe inn extensions for dårlige hårdager nå som jeg har tjent riktig mye penger! Savner langt hår når det kommer til styling, men ikke mitt slitte og over-fargede. Nå er jeg så flink og tar hårkur hver uke, bruker varmebeskytter og farger aldri håret hjemme. Never again! Var også så smart og sa til frisøren at han skulle bare farge etterveksten så tuppene ikke ble slitt. Jeg er blitt flink til å ta vare på håret mitt visst!

Kan helt sikkert vise bedre bilde imorgen daa jeg lente hodet en vei. Hadde ingen sminke, var dødstrøtt (klokken var 10.00) og hadde nettopp kommet hjem, haha. Så var ikke HEELT på tipp-topp form, hvis dere skjønner, så et bra bilde ble det ikke.

Neste uke skal jeg prøve å ta litt bilder, også skal jeg for Guds skyld endelig ta litt sol og rydde skapet mitt. Det er helt jævlig nå, 3 verdenskrig skjedde der inne.

3 kommentarer

Henriette

15.04.2012 kl.22:52

åå, så fint paula :-D

Tonje

15.04.2012 kl.22:57

Det var jo fiiiiint :):) Du klager alltid sann på håret altså.. Hvis du skal kjøpe extentions så vær forsiktig med hvor du kjøper!

amanda

15.04.2012 kl.23:08

hallo du har jo kjempefint hår! :D og hallo det er jo positivt å se eldre ut? haha ;)

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits