Nytt innlegg

Heei! Veldig kreativ overskrift. Jeg vet faktisk ikke hvordan jeg skal komme meg inn i denne hele blogg-greien om igjen, føler jeg har mistet teket helt. Macen min er helt på trynet, kameraet mitt er fra 1438 og ikke for å snakke om inspirasjonen og fantasien min.. Er vel mest på grunn av at jeg ikke er vant med bloggen etter at jeg har egentlig sluttet. Hadde et par innlegg for noen dager siden som jeg skrev når jeg var irritert på noe eller noen, men nå vil jeg bare blogge for å ha det gøy, dele det jeg liker å høre på, se på, bildene mine, kanskje dansingen min. Dele gledene mine, for tro meg det kommer til å bli en del av dem. Så nå har jeg faktisk bestemt meg for å ta med kameraet hvor enn jeg går og lage minner. Hater egentlig å gå rundt med et stort kamera på skolen og leke bloggdronning, synes det er litt tidig med folk som gjør. Men jeg kan vel fortelle litt om hva som skjer for tiden?

Jo, nå har jeg søkt meg inn på danselinjen på Langhaugen VGS, og svaret får jeg 10 juli. Jeg har hatt matteeksamen, og håper at den blir rettet. Neste uke skal jeg ha muntlig eksamen. Jeg fikk 4.6 i snitt, men skal klage på gym-karakteren min, så satser på en femmer der og, så kanskje snittet ryker opp til 4.7, så nå satser jeg bare på å få gode eksamenresultater. Har veldig veldig lyst å gå på Langhaugen til høsten, mest fordi det er kun to minutter gåtur fra mitt hus (hihi, neida, joda). Ellers driver vi bare på med korøving på skolen, og skal på klassetur til Strandvik neste helg etter muntlig. Søndag og mandag er det fullpakket med forestillinger på Fana Kulturhus, og om 12 dager slutter jeg på denne fine, flotte skolen jeg går på. Grugleder meg! Og ikke for å glemme; Om 18 dager så skal jeg til den mest fantastiske, fineste sommerbyen i England: <3 <3 Brighton! <3 <3, sammen med bestevenninnen min Daniella! Og ellers har vi det bra mine usynlige lesere? Tror faktisk ikke at jeg har noen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits