Mimre, mimre

Jeg er bare så sinnsykt glad nå for tiden. Samtidig som det er vondt å slippe minnene fra de siste årene løs så er det døds deilig. Tanken på en ny begynnelse, nye mennesker og en ny skole. Husker jeg var så ufattelig lei av livet mitt i 8 og 9, og hadde lyst til å begynne på nytt så fort som mulig, og nå er vel den dagen der om bare 24 timer, og det har bare gått opp for meg de siste dagene at det er egentlig veldig trist. Så nå sitter jeg egentlig og bare mimrer og tenker på alle personlighetene jeg har hatt, alle klesstil-forandringene, alle hårstil-forandringene, all drittet som har skjedd, alt dramaet, alle guttene, alle vennene, alle de gode stundene, alle kranglene, all dansingen, mange forjævlige lærere og så utrolig mange ungdomstabber. Det er ganske trist når du ser tilbake på alt som har skjedd, jeg har litt lyst å gjøre det om igjen.


Ingen kan egentlig dømme oss for det vi har gjort når vi var 13, eller 14, eller 15 eller 16. Jeg har gjort masse tabber de siste tre årene og jeg er glad for det. Har ikke vært sommerfugler og enhjørninger hele veien, men jeg er ganske stolt av hvordan ting er nå. Jeg har blitt så mye mer lykkelig de siste månedene og sluppet å bekymre meg for ting og gjort mitt beste i alt. Det er ikke alltid lett, men det er sånn det skal være sant? Det er aldri lett, men som min geniale klasse sier "YOLO THAT'S THE MOTTO". Hahaha. Nei...


Uansett; jeg gleder meg til nye minner, nye flaue klesstiler og hårfrisyrer, nye krangler, nye tabber, nye nedturer og oppturer, ikke minst nye gutter, mye dansing og nye minner. Er utrolig overrasket over hvor fort disse årene har gått, og har lyst å gi en stor klem til alle jeg har møtt og alle jeg har blitt kjent med.. Jeg er døds lykkelig nå sier noe bare jeg. PS; fikk 4 i matte! Stolt. Jeg vet at jeg har gått inn på denne skolen som en liten drittunge uten noe som helst grenser, hjernen til en fjortiss, og et veldig turbulent humør, men jeg går ut herifra med et stooort smil og jeg gleder meg såå mye til neste år! Krysser alle fingre og tær for Langhaugen og danselinjen, og hvis ikke, så blir det en ny start uansett. Gleder meg!

Er dere like glade som meg for tiden?
Hva skal dere i sommer?
Hva har dere søkt på, ang. VGS? (hvis dere har søkt i år).

xxxxx Pauliii!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits