GREAT BRITAIN 2012 - del 1

Heisann! Nå har dere ikke hørt fra meg på en god stund og det er vel bare en grunn for, og det er at jeg har vært på språkreise til England - Brighton. Dere har sikkert hørt meg snakke masse om dette før, og for to dager siden kom jeg hjem fra England etter to herlige uker. Nå er jeg i Latvia, så fikk vært hjemme en dag før jeg dro igjen, men like greit. 

Har møtt folk fra utrolig mange land. Hadde egentlig forventet å møte folk fra mer internasjonale land fra andre kontinenter, men det var vel bare SYKT mange italienere og spanjoler og et par finske. Og av og til litt franske, russiske og svenske. Men var så ufattelig koselig, har blitt kjent med sinnsykt mange gode folk og lært masse om egentlig alt! Et minne jeg aldri kommer til å glemme. Kunne godt reist igjen, men da hadde det vært til USA eller Australia. Men uansett; bilder sier mer enn tusen ord, så vi får avsluttet her.
Vurderer å ha spørsmålsrunde om EF Language Travels og språkreisen generelt for  folk som lurer og vurderer å dra på språkreise selv.. Gi en tilbakemelding, og det kan hende jeg lager et spørsmålsrunde innlegg om EF & språkreiser, spesielt når det gjelder Brighton og England. 

Bildene under er fra London og to stk fra Brighton (de av meg og venninnene)


 

Én kommentar

Casandra

13.07.2012 kl.15:42

Lag en spørsmålsrunde om det:)!

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits