Back on track.

Heeei! 

Nå kan jeg godt si at jeg har kommet tilbake fra ferie! Har vært hjemme i nesten to uker nå, men har liksom ikke giddet å blogge helt enda, for helt ærlig så har det ikke vært noe særlig å blogge om. Glemte å ta med kameraet til Latvia, så jeg lovde jo egentlig å blogge masse når jeg var i Latvia siden vi hadde leilighet med nett, men hva er blogging uten kamera? Gjør vel egentlig ingenting, for de tre ukene i Latvia var sinnsykt kjedelige, dro ikke på festival heller!

Har fått mange forespørsler om innlegg/spørsmålsrunde om språkreisen jeg dro på i begynnelsen av sommeren. Tenkte jeg heller skulle bare lage et innlegg (eller flere) om bare hele opplevelsen og hva vi gjorde på (om både praktiske og ikke så praktiske ting), og hvis det er noe mer dere lurer på eller hvis det er noe jeg har glemt å ta med så kan dere bare spørre om det? 
  Må også legge til at jeg savner <3 <3 Maria nabb <3 <3, Rebekka, Ingeborg, Aurora, Ragnhild, Helene, Oda, Ida og alle dere andre go'jentene mine! Stort blogg-suss!

Vi blogges!


Hva har du gjort på i sommeren? 

3 kommentarer

Silje

12.08.2012 kl.00:25

fine bilder :)

Henriette

12.08.2012 kl.00:27

Fine bilder! håper du har kost deg masse, søøta! :D

Wanda Luedy

12.08.2012 kl.00:37

på tide :D

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits