Arghh..

Åh, typisk at photoshop skal klikke akkurat når jeg begynner å blogge da.. Føler at hver gang jeg begynner, så kommer noe i veien for meg, og tilfeldigvis er det alltid photoshop som kommer i veien.. Jeg er avhengig av å redigere bildene mine før jeg legger de ut, liker ikke at de blir så.. tja.. ikke som jeg vil ha de. Så nå prøver jeg å fikse problemet med mine tekniske skills, dvs. å installere prøveversjon også finne veien videre derfra. Irriterendes!

Håper alt er fikset når jeg kommer hjem igjen i dag! Skal gjøre meg klar også gå til byen med kjære Emma som jeg ikke har sett på litt mer enn en måned.Hadde jo også tenkt til å vise dere det nye jeg kjøpte i går og i England og Latvia, generelt sommerferien. Uff, håper alt er OK til i dag, så jeg kan også fortsette med mine språkreise innlegg. Som dere har skjønt, så har jeg masse planer for denne bloggen. Kommer så mye framover og jeg skal få et nytt objektiv, så det blir ENDA bedre bilder. Jaa!
  I mens kan dere følge meg på Instagram der jeg heter paulaplepe, og en ny instagram-lignende app jeg har oppdaget som heter "Pose". Inspirerende og gøy! SNAKKES!Én kommentar

amanda

15.08.2012 kl.14:48

kjempefint bilde!

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits