Endeliig!

I morgen er den dagen jeg har ventet på siden femte klasse! Jeg skal begynne på danselinjen! Jeg gleder meg veldig til å utvikle meg innen jazz, moderne og ballett, og ikke minst så gleder jeg meg til å begynne med helt blanke ark. Hvis det er noe jeg har lært fra de siste tre årene, så er det at man skal være seg selv hele tiden, unngå drama, krangling og sånn og bare være positiv og smile og gjøre sitt beste. Jeg skal være meg selv 100%, og utnytter denne sjansen til å gå med akkurat det jeg vil, være meg selv, bli kjent med masse nye folk og bare begynne helt på nytt med nye skolebøkeeer og ja! Lover dere at jeg skal bli sykt flink på skolen dette året! Null tull! Og akkurat nå er det faktisk bare 12 timer til vi begynner, ææ!
   Gleder meg til å komme i skikkelige rutiner igjen, men det er utrolig synd at sommerferien er over! 10 måneder til neste sommer gitt!

Skal du begynne på skolen imorgen, igjen?TIL ALLE SOM BOR I BERGEN (spesielt til de som er interessert i dans)
Tirsdag, 21 august, så skal noen elever + lærere fra B' Hip Hop dansestudio danse på Torgallmeningen kl 16. på Torgallmeningen! Kom og support oss, hei på oss, se på oss! Blir skikkelig show, det kan jeg love dere ;) Hvis du er interessert i å begynne å danse hip hop i Bergen, så ANBEFALER jeg deg å begynne på B'Hip Hop, som er den eneste danseskolen i Bergen som har fokus på akkurat hip hop! Mer info kan dere hente på tirsdag kl 16 på Torgallmeningen (hinthint), B'Hip Hop sin hjemmeside og Facebook-side (link) for mer info om klasser og evt. workshops denne høsten!

Én kommentar

Tonje

19.08.2012 kl.22:11

Agree!! B´hiphop anbefales på d steeerkeste!! Beste stedet å være, beste trenerne, og alltid god stemning :)

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits