0045

De siste dagene har det vært så utrolig opp og ned. Etter bursdagen min dukket det opp en skikkelig tomhet inni meg. På mandag etter skolen dro jeg rett hjem og la meg under dynen, også lå jeg der, helt til neste morgen kl 07.. Var noe som bare tok helt over humøret mitt og skrudde det ned fra +150 til 0.. Så det sier seg selv hvorfor jeg ikke har blogget på flere dager. De siste dagene har vært utrolig tomme og tunge, og flere ganger om dagen har ikke jeg visstt hva jeg egentlig skal gjøre; smile og le, eller bare sitte og tenke eller grine.I går var jeg i begravelsen til min gamle klassekamerat fra Landås, Even! Har ikke vært med på noe så trist før, og kan med hånden på hjertet si at jeg gren i flere timer etter at jeg kom hjem. Alt som har skjedd er så utrolig meningsløst, og man blir bare oppgitt av å tenke på det.. Men etter alt, så var det en minneverdig, utrolig fin og ikke minst veldig, veldig rørende begravelse. Det var han mer enn verdt for!

Det er helt ufattelig at akkurat du er borte! Selv om vi ikke snakket mye de siste tre årene, så sitter minnene fra barneskolen bom fast, og de kommer aldri til å forsvinne. Kommer alltid til å huske deg som en av de snilleste, godeste og livligste på Landås, og selv på Gimle! Hvil i fred!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits