Somewhere only we know.


I dag har jeg vært i byen for å søke etter jobb. Er fortsatt ett par steder å gå igjen og gi ifra CV'en. De fleste stedene jeg gikk, var det fullt med ekstra-arbeidere allerede, men det var nå et par som tok i mot CV'en min uansett. Håper på positive tilbakemeldinger! Skal fortsatt gå litt rundt i nærområdet i morgen og gi noen CV'er! Har sinnsykt lyst på jobb akkurat nå, så håper virkelig på svar! ♫ Somewhere Only We Know - Keane 


I det siste har jeg levd i denne rosa genseren fra Bik Bok som jeg fikk i gave fra Jostein og Tonje! Har hatt mye migrene de siste dagene og vært litt syk, så har pakket meg inni denne her genseren, hørt på deilig musikk og sett på TV-serier hver eneste kveld. I morgen er det helg! Gleder meg helt sykt, er virkelig på tide. Har vært helt utslitt den siste uken! Satser likevel på at det ikke blir noe slapping av, skal på workshop med mine fine danselærere på B'Hip Hop, og i morgen skal jeg på audition for "Putti Plutti Plott"! Ønsk meg lykke til da!

 

Én kommentar

Emilie Toen

06.09.2012 kl.21:51

elsker den sangeen <3 lykke til på audition! snakkes på workshopen :D

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits