New in: beauty products

Heeii! Nå er det en stund siden jeg har blogget, en uke nesten jo! Har ikke vært på mitt beste i det siste, så skylder fraværet mitt på det! I dag var jeg på en liten shopping runde i byen med min søte venninne Amanda. Er ikke helt i slaget til å lete etter klær, så jeg investerte i noen skjønnhets-produkter istedenfor. Har blitt så opptatt av å teste skjønnhetsprodukter nå for tiden! Så de fleste pengene mine går vekk på ansiktsmasker, neglelakker, foundations, kremer, bodylotions og puddere. Jeg er også helt avhengig av å se på sminke- og hudpleie videoer med pixi2woo (Tanya Burr) på youtube. Anbefaler alle her å sjekke ut kanalen hennes! Det var hun som tross alt fikk meg til å kjøpe et av disse produktene, hihi!Bubble Gum Lip Scrub fra Lush! Denne hadde jeg før, men så skrudde ikke jeg lokket på skikkelig i vesken min så alt ble oppløst og rant ut. Denne går også ann å spise, og den smaker søtt og veldig godt! Den er faktsik overraskende bra! Hater å ha tørre og sprukne lepper, så lipscrub + lipbalm lever jeg på i høst!


Oatifix Face mask fra Lush! Har aldri prøvd denne før, men gleder meg veldig til å teste den. Ansiktsmaske av havre(?). Denne er tydeligvis for sensitiv hud, og jeg elsker jo å ha på ansiktsmasker, så det lover godt. 


Også til noe jeg har hatt lyst til å prøve i laaang tid! Var den siste pakken som var igjen på VITA, og den var på salg i tillegg. Har lest mye positivt om tannbleking, spesielt SmileLab, og siden jeg skal få streng om mindre enn en måned (FML!!!!!!!!), og den skal være hvit, så vil jeg for guds skyld at det skal være i alle fall noe som er pent med tennene mine.. Prøvde med en gang jeg kom hjem, og de funket faktisk, lykke!! Kan i alle fall nyte et hvitt smil disse fire ukene, mens det varer liksom. 

Har du prøvd noen av disse produktene?
Anbefaler du/anbefaler du ikke noen av de?

2 kommentarer

amanda

21.09.2012 kl.09:58

elsker lipscruben <3

Emilie Toen

21.09.2012 kl.12:30

lipscrubben er døds god <3

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits