Planene framover.

Jeg lot Tonje ta bilde av meg uten å sette på autofokus, bare for å finne ut senere at det ikke var et klokt valg. Fra nå av lover jeg dere at hun skal bruke kameraet mitt med kun autofokusen på, hehe!


I dag skinte solen i favoritt byen, og jeg gikk ut døren med et stort smil, selv om jeg forsov meg og klarte å prestere til å våkne klokken 08.00. Hadde en bra dag med moderne dans på skolen, bra fag og masse dansing. Nå har jeg kommet hjem fra workshop med Paul Ross (har så SYKT lyst å fortelle nå, men ÅÅÅ, har ikke tid, men LOVER DERE!!! var så RÅTT) og jeg er dritt sliten!! Men til poenget: nå har jeg overtalt mine to venninner fra klassen, Tonje og Emilie, til å begynne å blogge igjen. Siden vi går i klasse sammen, har vi planlagt at vi skal ta bilder for hverandre, videoer og masse annet. Jeg har så masse inspirasjon! Siden vi går i danseklassen alle tre, så skal vi selvfølgelig prøve å komme med dansevidoer. Så fra nå av; MASSE BLOGGING!!
 

3 kommentarer

Silje

21.09.2012 kl.20:49

så morsomt med dansevideoer :)

tonjeesvendsen

21.09.2012 kl.20:50

Ingen mobbig her du.. Jeg er vandt til at kameraet fokuserer selv!

Emilie Toen

21.09.2012 kl.21:19

haha flinke tonje!

blir dødsbra med blogging framover, takk for at du overtalte meg! haha :D

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits