Life as I want it to be

Nå har jeg igjen pakket meg inn i min kjære, rosa genser som jeg fikk fra Jostein og Tonje til bursdagen, og jeg må si at det  er noe utrolig kjært med denne genseren selv om den ikke er så veldig varm. Jeg skal pakke meg inn i dynen, begynne på en bok også få sove i akkurat 7 timer. Skal være flink og våkne tidlig i morgen så jeg for en gangs skyld har tid til frokost (tidlig for meg er 7), så jeg har allerede pakket sekken og lagt fram treningsklærene. Som sagt skal vi ha fagdag i dans i morgen, så jeg trenger all den energien jeg kan fåå, og jeg kan jo ikke si at jeg gleder meg lite. Å sitte på skolebenken helt stille og høre på forelesninger er det kjedeligste jeg vet, og det verste er at jeg faktisk glir helt i min egen verden i PC'en i stedet for å følge med. Dårlig vane.. Men men!

Jeg fikk forresten 4 i den første matteprøven i år, noe som er bra! Var bare to som fikk bedre karakter enn meg i klassen, he-he! Neida, stakkar! Jeg tar forresten P-matte for de som lurte, og jeg føler jeg er en av de eneste på Langhaugen som tar det.. I alle fall en av de eneste fra danselinjen som tar det,menmen.
   Forresten: Fortsett å spørre spørsmål i spørrerunden med Tonje og Amanda! Trenger så mye flere spørsmål for at det skal bli bra, spesielt siden de skal lage videoblogg. Innlegget finner dere under kategorien "Spørsmålsrunde"


Nå skal jeg begynne å lese en bok (lol), eller prøve i hvert fall. Har latt den ligge i skuffen i ett år nå, så hvis noen vet om den er bra eller dårlig, gi en lyd! <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits