Autumn break

Så herlig å våkne opp og vite at det endelig er høstferie! Den god-følelsen! Etter minst 16 timer med trening og dans på 4 dager, så følte jeg det var velfortjent med rolig musikk på øret og en god natt søvn! Kom hjem i ti-tiden i går kveld etter konsert i Grieghallen der mamma spilte, ble ferdig med norsk innlevering om argumentasjon og skolebruksplanen i Hordaland og la meg rett til sengs med en kopp kakao og en episode Friends før jeg sovnet, super deilig!

Bluse : H&M / Bukse : Bik Bok / Sko : Din SkoHadde noen bilder fra i går som jeg glemte å laste opp. De fine jentene ved siden av meg er Tonje (tonjeesvendsen.blogg.no) og Emilie (emfo.blogg.no)! Kjempe skjønne jenter, flinke dansere, flinke classmates og flinke bloggere, og selvfølgelig flinke fotografer som tar de fleste outfitbildene mine! Besøk bloggen deres gjernee!

Anyways, ønsker alle som har en god høstferie, og de som må på skolen på mandag, vel.. Too bad for you! Jeg skal spise kake, se film, slappe av, gå i butikker, være med Amanda, ha jentekveld med to, skjønne gamle venner, Mari og Kristiane, og når blåmerkene, hevelsene og kulene på ryggen min har gått vekk så skal jeg trene og øve på koreografier!

4 kommentarer

Daniella

06.10.2012 kl.12:14

Nydeligste :D <3 <3 Love yaaaaa

Emilie

06.10.2012 kl.12:19

søtaa <3

er så godt med høstferie!

kristiane

06.10.2012 kl.17:23

penaaa, gleder meg <3

Emma

06.10.2012 kl.19:40

Fin du er! Klem

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits