MAC Russian Red

Etter frisørtimen i dag rakk jeg endelig å kjøpe inn en ny leppestift fra M.A.C. Har lenge vurdert å gjøre det, men visste aldri helt hvilken farge jeg skulle kjøpe. Hadde alltid lyst på en skikkelig rosa en, men det ble til denne her knall-røde som jeg elskeet! De var helt utsolgt for de nye Marilyn Monroe fargene, og egentlig alle de andre fine, høstlige rød-fargene. Men så kom hun med denne her, og jeg ble helt forelsket. Den er såå fin! Forelsket. 
 

Ellers, så har jeg klippet meg bitte litt. Merker nesten ingen forskjell, bortsett fra at det ble silkemykt, litt "jevnere" bak og ikke så veldig bob-frisyre-ish lengre.. Passer perfekt for meg som må ta håret opp i topp i balletten. Viser senere ;) Nå skal jeg ta meg en powernap, siden jeg våknet klokken ni i morges og sovnet klokken tre. Er såå trøtt! Senere skal jeg på nattåpent på bystasjonen!

3 kommentarer

Tonje

11.10.2012 kl.15:10

Fiiiin <3

Marlene Ytterland

11.10.2012 kl.18:02

Sv: Åh! Så fantastisk å høre at du har fått hjelp med det! Ja, det er forferdelig å gå så lenge før man endelig får hjelp med noe. Burde så absolutt ikke være sånn, spesielt ikke i et land som Norge. Og du, tusen, tusen takk for kommentaren! :)

Var forresten veldig fin farge på leppestiften! Likte den!

paula pl

11.10.2012 kl.18:18

Marlene Ytterland: Jo tusen takk for kommentaren du og!

Jeg ser den, men sånn er det bare. Satt og leste nettopp gjennom innleggene dine, og jeg ble helt revet med! Du skriver så utrolig bra, ble nesten helt satt ut! Håper behandlingen blir bra, og at det går bra med legetimen! Lykke til! ;)

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits