Tuesday, funday!

Hei alle heeerlige! Har hatt en kjempe fin og ganske chill tirsdag. Vi har nemlig hatt studiedag i engelsk der vi filmet og gjorde klar en presentasjon vi skal ha på torsdag! Siden det snødde i dag, så begynte dagen litt dårlig i og med at det betydde at jeg ikke kunne gå med bare en jeans/skinnjakke, og måtte faktisk ta fram vinterjakken som jeg allerede hadde pakket ned.. Det søg. Men så, plutselig, tittet solen fram og jeg kunne fornøyd ta på den nye skinn-bomber-jakken fra Stradivarius og converse på vei til trening. I morgen skal vi på VilVite med matteklassen siden vi har fagdag i matte, så det blir en litt annerledes fagdag! Jeg gleder meg, og det blir sol i morgen også! Wiii, jeg elsker nå når det er fint vær og varmt nok til å gå med tynne jakker og klær, noe dere sikkert har fått med dere.

Daniella knipset et par bilder på trening, ikke at de var så pene av meg, men.. hva er et innlegg uten bilder?


hahaha, dette må være det beste bildet ever av alle oss.


Har noen forresten lagt merke til at underbittet mitt har blitt større og mer tydelig? Jo, det er resultatet av strengen! Når jeg først fikk strengen på, så sa kjeveortopeden at etterhvert når ting begynte å nærme seg det som skal bli "klart til å operere", så kom jeg til å merke at jeg har betydelig større underbitt. Nå er det sånn at hvis jeg biter sammen så får jeg et stort mellomrom mellom over- og underkjeven. Det ser ikke særlig pent ut, men det gjør meg glad, for det betyr at jeg faktisk kan operere snart. Veldig snart! Er så glad for at det endelig nærmer seg.


3 kommentarer

Emilie

13.03.2013 kl.09:02

aah elsker tirsdager på b hiphop! fine bilder <3

amanda

13.03.2013 kl.11:04

hahahahah det ser ut som om jeg har bart

Linn Jeanette

13.03.2013 kl.11:40

Stemningsfulle bilder! :)

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits