INNKJØP DEL 1 - Barcelona & Oslo

Nå er jeg super-sen med disse innkjøps-innleggene. Meningen var jo at jeg egentlig skulle poste noe av dette helgen jeg kom hjem fra Barcelona, men det rakk jeg aldri å gjøre! Plutselig dro jeg til Oslo, og etter det orket jeg heller ikke å lage noe innkjøps greier. Siden det har jo jeg kjøpt enda mer på salg, så det kommer sikkert en del innkjøps-innlegg spredd utover dagene etter hvert. 

Jeg kjøpte ikke så super-duper mye smykker og sånn i Barcelona, men kjøpte selvfølgelig et par ting og tang.

Armbånd-"kolleksjon" - ALDO // Smykke (v) - Bik Bok // Smykke (h) - Primark

Div. ringer - Bik Bok // Skinnveske - "Vintage"butikk i Barcelona (de har massevis av de der)

Jeg kjøpte en liten del sminke i Barcelona. Kjøpte egentlig bare produkter jeg virkelig ønsket meg og hadde lyst å prøve ut. Siden de har Sephora der så gikk jeg litt crazy, bare i løpet av fire dager. Tenk når jeg skal til Nice og skal være der i to uker. Blir crazy masse sminke-kjøp der!Hvis noen ønsker, så kan jeg skrive en anbefaling på alle sminkeproduktene. 

SEPHORA // Chanel Vitalumière Foundation // NARS Laguna Bronzer // Urban Decay Naked Basics Palette //

KICKS & VITA // Maybelline "The Falsies" Mascara // Smashbox Photofinish Light Primer //

Jeg har fått simpelthen DILLA på sminke i det siste, elsker å prøve ut nye produkter og leke med øyeskygge osv. Som sagt, hvis noen vil at jeg skal skrive en anbefaling om produktene over så gjør jeg det. Noen av disse har folk sikkert hørt mye forskjellig om fra "beauty-youtubere", så det er jo alltid gøy å se andre sine meninger. Vil gjerne også høre din mening hvis du har prøvd ut disse.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits