Hei sveis

Haallaarh! Etter flere måneder med grubling har jeg endelig begynt å "gjøre" håret mitt lysere. Etter at jeg klippet meg for ett år siden har jeg nektet å gjøre noe som helst med håret som inneholder bleking, og sluttet å rette det, farge det, og begynt på utfordringen med å gjøre håret mitt like tykt som det var før. I går fikk jeg en galen idè om å dra til frisøren og begynne å forme håret mitt til noe som ligner en ombrè. Selvfølgelig kan ikke jeg gjøre mitt nesten svarte hår lysebrunt uten å skade det helt totalt, men det er en begynnelse. 

Jeg pleier å like nyfarget hår, men håret mitt er kjempetørt, og siden hun farget etterveksten sånn som den vanligvis er, så er jeg helt svart i hodebunnen! I morgen skal jeg kure håret mitt og da blir det fantasticoo! Jeg skal fortsatt farge det LITT lysere i juli/august, til da må jeg bare slutte å varmebehandle det og hamstre gode produkter for jeg nekter å ha slitt hår! Aye Forresten, det har ikke vært og kommer ikke til å være så mye tid på bloggfronten for tiden. Har vært i gjennom en av mine stress-depressiv-søvn-nullork perioder, og jeg sitter fortsatt inni en på en måte. Tar litt tid for meg å komme meg ut av en sånn, men håper det blir bedre utover sommerferien! 

Én kommentar

Emilie

19.06.2013 kl.09:43

du ble fin på håreet <3

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits