uinnholdsrik blogging

Helt ærlig så vet ikke jeg hva jeg skal blogge om for tiden. Dagene mine er ikke så "spennende" siden det er absolutt ingen å være med nesten, og når jeg først er med noen så er vi inne og ser på TV/snakker/spiser. I morgen blir nok den mest innholdsrike dagen siden jeg fikk ferie! Jeg skal trene med en venninne, før jeg skal hos kjeveortopeden, så skal jeg mest sannsynlig spise med Emilie og Kristine, før vi skal ha kosekveld med noen venner! også må jeg finne tid til å pakke de siste tingene, og kjøpe inn de siste tingene. Stress!


I dag har jeg brukt dagen på å pakke, spise og sove.. Rett og slett. Våknet tidlig i forhold til hva jeg har gjort den siste uken siden jeg fikk fri, og sovnet igjen på sofaen i stuen. Nå er jeg ferdig med å pakke, er boltret i sofaen med sjokolade og Friends, og skal straks se søndagsfilmen på TV3 mens jeg fikser neglene mine! 
Om litt mer enn 48 timer er jeg i dette klimaet her, kanskje litt varmere. Men jeg er med vannet, i solen, og i bikinien, med maten i hendene. Gleder!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits