instalife #3


#1 Chill på Flesland med mine favorittgodteri! #2 Hahah, noen synes sikkert ikke dette er vittig, men meg og Kathleen syntes dette var drit tidig. I Frankrike kalles det "Very Bad Trip 3", lol. #3 Klar for shopping i sommerklær! #4 St-Paul-De-Vence sett fra "bunnen" av byen, superfint! #5 Ut og spise i det som blir "finstas" i syden. #6 Jeg går rundt uten sminke HELE tiden, ganske chill, og alle urenhetene mine har forsvunnet! Noe jenter burde tenker over, å ikke pakke pudderet på seg, for det er det som tetter igjen porene som oftest og får i gang "break-outs".. #7 Super chill på stranden! #8 En av de få dagene jeg gadd å ta på litt sminke.. #9 Og Levis 501'en min er PERFEKT!!

Livet i Nice er ganske avslappet. Vi ligger på stranden, enten så tar vi bilen og drar ett sted og spiser, eller så er vi i byen og lager mat hjemme, også sitter vi inne på kveldene og spiller kort. Er ikke så mye som skjer egentlig. Nå skal vi være sporty og gå opp på et fjell, og så skal vi nok se litt rundt i byen. Jeg må innom M.A.C, fordi favoritt leppestiften min smeltet i de 35 gradene :( Men vi snakkes i kveld/i morgen!

Én kommentar

så kjekt :D veldig mange fine bilder :DD elsker slike innlegg<3

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits