dagens fangst #2

Heei! I dag var det nok en shoppingtur i byen, og jeg er såå fornøyd med innkjøpene mine! Kjøpte ting jeg har ønsket meg lenge (i alle fall de fleste), og som jeg kommer til å få GOD bruk for, i forskjell fra de siste kjolene og shortsene jeg kjøpte, hehe!

Enjooy!


Ja, jeg vet at stripete bukse er så utrolig.. ja, hva skal man si? Mainstream, oppbrukt, typisk, "alle-har-det"-materiale? Men disse satt perfekt på og bare, ååhh, ja, jeg elsket hvordan de så ut! Viser dere en annen gang, loveit!


Og denne shortsen er så MYYYK! Har lenge letet etter den "perfekte" sove-myk-chille shortsen ettersom jeg går mye i shorts hjemme, så jeg invisterte i en fra Hollister. Noe som egentlig var litt sløsing av penger.. Vet egentlig ikke hvorfor jeg kjøpte den..


Og denne blazeren: O-M-G, fargene er SÅÅ fine! Jeg er helt forelsket i denne greien, herregud! Tenkte LENGE på om jeg skulle kjøpe den, og la den igjen et sted i Zara, så kom jeg tilbake, og den var borte. Så letet jeg i HELE butikken etter S-størrelsen, også fant Kathleen den gjemt et sted mellom andre blomstrete blazere, så siden vi virkelig gadd å lete etter den, og fant den, så var det meningen at jeg skulle ha den.


Og jeg fant NARS på Sephora, ble SÅ glad når jeg så denne blushen ligge der! Har ønsket meg den lenge, så var på tide å kjøpe! Love it!

Bukse: Zara // T-skjorte: Pull&Bear // Blazer: Zara // Shorts: Hollister&Co // NARS Orgasm Blush //

7 kommentarer

Emilie

12.07.2013 kl.00:42

love it <3

Ida Stenersen

12.07.2013 kl.00:53

Så fint:)

anjacherie

12.07.2013 kl.06:56

HERLIG!

scarlets

12.07.2013 kl.11:12

Fine ting :-) NARS er veldig bra har jeg hørt :)

Solveig Karin - Guds barn

12.07.2013 kl.12:09

Så mye fint!

Alltid kjekt med litt nytt i garderoben om sommeren!
hei! :) Ville bare fort takke deg for kommentaren du la igjen på bloggen min. Satt veldig pris på det! :D Vanligvis tar jeg meg litt bedre tid til å lese på blogginnleggene hos dem som kommenterer hos meg - for å kommentere tilbake på det som opptar deg for tiden, men hadde litt dårlig tid idag. Så måtte hvertfall få takka for kommentar :D Håper vi blogges mer! ^^, Ha en suuuper lørdag! :D

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits