I HATE YOU

Whaat? Se så lyst håret mitt er på dette bildet!

t-skjorte: topshop

I dag hadde jeg på hat t-skjorten min, elsker å gå med den for alle bare "hæ hater du meg?"... Hehe, neida! Jeg bare smiler hver gang jeg ser den, for hvor ofte er det du går på gaten og leser "I hate you" på noen sin t-skjorte? Nei, ikke ofte. Jeg kjøpte også verdens tidenes BESTE bukse i dag. Spør du meg, er ingenting bedre enn Bik Bok's Super Flex bukser! Jeg lever for mine skinny-jeans, og elsker når de har høyt liv. Nå som jeg hadde slitt mine ut til hundre og de hadde fått to svære hull "der nede", så måtte jeg ha nye svarte! Og siden jeg har tidenes mest utstikkende hofter med to klumper på hver side, så ser jeg IKKE bra ut i bukser med "lavt" liv, eller bukser som ikke er highwaist.. Pluss at jeg slipper å bekymre meg for å vise mer enn jeg burde.. Og ja, de passer PERFEKT på! Ahh, love life med disse buksene!Jaa, i dag har vært en tommel opp dag. Dagen begynte ikke så bra, våknet med tidenes hodepine og følte at jeg hadde feber til tusen, med unntak av at jeg ikke hadde det. Jeg gjorde meg klar og møtte Tonje i byen der vi satt og drakk kaffe i byparken i solen, og senere kom Linn og bursdagsbarnet Tina-Marie som ble 18 år i dag (heldiggrisen, grattis med dagen)!! Etter et par timer med sitting i byparken og vindushopping for min del, så dro jeg og Jostein hjem til Tonje og bare slappet av og koste oss.

jeg har min egen måte å kysse folk på..


tonje passer på verdens SKJØNNESTE hund, Dennis! han er seriøst en levende kosebamse, er helt forelsket i han altså, åhhh!

Wow, dette ble et LANGT innlegg! Vi snakkes i morgen dere, har en LANG dag foran meg!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits