norsk sommer idyll

Heei! De siste dagene har været vært fantastisk i Bergen, så jeg har vært ute så lenge som mulig og utnyttet solen så godt som jeg kan. Dagene har gått i bading, solsleiking, spising og uheldigvis oppussing av kjøkkenet vårt. Men det er enda en grunn til å ikke være hjemme så mye, siden jeg er konstant sulten, haha.. I går var vi hjemme hos Linn som har en helt fantastisk brygge litt nedenfor huset hennes, rett med sjøen. Hvis jeg ser bort fra en opphovnet og skadet fot av kleggstikk, minst fire flis på bare storetåen og et åpent sår midt på den ene tåen så var det en fantastisk dag med fem go'jenter fra klassen, grillmat, bading, soling og nyydelig, ydillisk utsikt.

I morgen (i dag) kommer Maria og Rebekka fra Trondheim på besøk! Jeg har ikke møtt de siden 10. juli ifjor (bortsett fra Rebekka som jeg møtte i Nice for en uke siden), så kommer til å bli HELT fantastisk å løpe inn i armene pål de, spesielt Maria! Dagene skal gå vekk på å leke turist i Bergen, Rihanna-konsert, introdusering for bestejentene mine, bading og mer soling, og mini EF-reunion med noen av Brighton-jentene inkludert bestevenninnen min, Daniella, som jeg ikke har møtt på mer enn en måned nå. ÅÅ, jeg gleder meg! Derfor kommer jeg ikke til å blogge mye mer denne uken.
Må også informere om at jeg drar til Oslo, på Bårdar Dance Explosion mandag veldig tidlig morgen. Til dere som ikke vet hva det er: det er en  "workshop" arrangert av Bårdar Akademiet i Oslo, som går utover èn uke. Fra mandag tidlig morgen til lørdag kveld kan du danse og ta så mange kurs du vil for ca. 3000 kr, inkl. overnatting. For meg er dette PERFEKT og jeg og Tonje gleder oss drittmye! Har hørt at man utvikler seg sinnsykt mye i løpet av den ene uken man er der, og jeg vil gjerne bli kjent med noen ny dansefolk, samtidig som jeg har det gøy og forbereder meg på neste år på danselinjen, når det tydeligvis er dans hver dag og fullt kjør i VGS2. Dagen etter jeg kommer hjem fra Oslo turer jeg til Riga, alene, for å besøke søstrene mine og nevøen min. De 19 dagene fram til 16 august så kommer det eventuelt til å bli en blogg-pause, ettersom jeg bor 7/11 dager bor i Saulkrasti og det er ikke NOE annet som skjer der enn soling, chilling i strandbaren der søsteren min jobber, og bading og spising.

Én kommentar

Karoe

02.08.2013 kl.14:25

Så herlig!

Skriv en ny kommentar

paula pl

17, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits