Kjevekirurgi #3 - DATO

Den siste uken har gått i ett, og siden forrige gang så har det skjedd veldig mye. 

Jeg skal operere 2. januar, som er akkurat nå om 12 dager! Jeg fikk vite det for èn uke siden, og den ene uken har gått alt for fort. Jeg har hatt en av mine siste kjeveortopedtimer, møtt kirurgen og fått forklart alt som kommer til å skje på sykehuset og under operasjonen. Å tenke over hvor fort tiden har gått gir meg seriøst frysninger. Jeg føler at jeg nettopp fikk vite datoen og at det fortsatt er 20 dager igjen, men en uke har gått veldig fort forbi, og jeg tviler ikke på at de neste 11 dagene kommer til å gå like fort. 

På fredag var jeg på Haukeland og møtte de to kirurgene som skal operere meg, og både meg, mamma og pappa ble hundre ganger avslappet når vi hørte hvordan ting kom til å foregå, og dessuten var de utrolig sikre på jobben sin. Jeg fikk dessuten vite at de skal ta 6mm av kjeven, da de skal dytte den bakover og flytte den litt til høyre side for å få midtpunktet av haken symmetrisk med "resten" av ansiktet. Dere får se bilder etter operasjonen, for jeg hater å se de bildene akkurat nå, haha.  

Kirurgene var også veldig forståelig i hvorfor jeg gjør dette og at det er mest for utseendet sitt skyld. Det er selvfølgelig ikke noe jeg kan nekte på, siden jeg alltid har hatet bittet mitt. Det at jeg endelig kommer til å kunne uttale en rullende Rrrr,og at tygging av mat kommer til å bli lettere er bare (store) bonuser for min del. 

Jeg gleder meg sinnsykt mye til å bli ferdig med dette. Føler at 2014 begynner på en drittbra måte, og at jeg blir en hundre ganger bedre versjon av meg selv til alle de store tingene som kommer til å skje neste år. Iiik, gleder meg.

God jul og godt nyttår, så snakkes vi kanskje rett etter nyttår.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

paula pl

18, Bergen

Heihei! Jeg er en jente som bor i Bergen, men kommer opprinnelig fra Riga, LV! Blogger om alt som faller meg inn og så ofte jeg kan! Elsker dans, det er livet mitt!

Kategorier

Arkiv

hits